Royworks - Rijksweg 61 Geleen_DSC6522.jpg Royworks - Rijksweg 61 Geleen_DSC6525.jpg Royworks - Rijksweg 61 Geleen_DSC6533.jpg RVF_RKSWC61-4.jpg RVF_RKSWC61-1.jpg RVF_RKSWC61-3.jpg RVF_RKSWC61-2.jpg RVF_RKSWC61-5.jpg RVF_RKSWC61-6.jpg RVF_RKSWC61-7.jpg RVF_RKSWC61-8.jpg RVF_RKSWC61-9.jpg RVF_RKSWC61-10.jpg RVF_RKSWC61-11.jpg RVF_RKSWC61-12.jpg RVF_RKSWC61-13.jpg RVF_RKSWC61-14.jpg
Royworks - Rijksweg 61 Geleen_DSC6522.jpg
Royworks - Rijksweg 61 Geleen_DSC6525.jpg
Royworks - Rijksweg 61 Geleen_DSC6533.jpg
RVF_RKSWC61-4.jpg

Te koop: Rijksweg Centrum 61, 6161 EC Geleen

€ 399.000,- k.k.
Type object Winkelruimte
Totale VVO 800 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 870 m²
In units vanaf 800 m²

Beschrijving

OBJECT
ZICHTLOCATIE - Ca. 800 m² commerciële ruimte met ruime bestemmingsmogelijkheden, gelegen aan de doorgaande weg tussen Sittard en Geleen bij het busstation. De commerciële ruimte is verdeeld in ca. 500 m² winkelruimte en ca. 300 m² magazijnruimte. De magazijnruimte kan ook bij de winkel getrokken worden met enkele aanpassingen. Aan de achterzijde van het pand zijn 5 parkeerplaatsen beschikbaar.

LOCATIE
Gelegen aan de doorgaande weg en in het centrum van Geleen, op steenworp afstand van de Markt. Centrum Geleen biedt voor ieder wat wils, van diverse kleding,- en schoenenwinkels, eetgelegenheden en bijzondere speciaal zaken, sport,- en vrijetijdswinkels, electronica, wonen en conceptstores.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'centrum' bestemming voor deze ruimte. Detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, kantoren met baliefunctie en culturele en ontspannende voorzieningen zijn toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij naar de websites van ruimtelijkplannen of bagviewer.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het centrum van Geleen, in de nabijheid van het busstation en nabij randweg Geleen welke zorg draagt voor een optimale verbinding met zowel de A2 als de A76.

PARKEERGELEGENHEID
Aan de achterzijde van het pand zijn 5 parkeerplaatsen beschikbaar. Er kan verder voor de deur en in de verdere omgeving betaald geparkeerd worden. Ook zijn er op enkele minuten loopafstand gratis parkeermogelijkheden.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING/BODEMONDERZOEK
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 236
Vraagprijs € 399.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 24 augustus 2022
Laatste wijziging Vrijdag 24 maart 2023
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1954
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 870 m²
VVO 800 m²
In units vanaf 800 m²
Verkoopoppervlakte 500 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Kadastrale gegevens
Sittard-Geleen F 4311 Sittard-Geleen F 4311
Perceeloppervlakte 870 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Kaart

Sluiten

Recent bekeken