RVF_7937.jpg RVF_7938.jpg RVF_7924.jpg RVF_7926.jpg RVF_7927.jpg RVF_7928.jpg RVF_7929.jpg RVF_7930.jpg RVF_7931.jpg RVF_7932.jpg RVF_7934.jpg RVF_7935.jpg
RVF_7937.jpg
RVF_7938.jpg
RVF_7924.jpg
RVF_7926.jpg
Nieuw in verkoop

Te koop: Brandstraat 29, 6131 CS Sittard

€ 425.000,- k.k.
Type object Winkelruimte
Totale VVO 310 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 313 m²
In units vanaf 310 m²
Status Nieuw in verkoop

Beschrijving

OBJECT - REPRESENTATIEVE WINKELRUIMTE
Gelegen aan het begin van het levendige Centrum-Sittard. De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 310 m² verdeeld in ca. 250 m² verkoopruimte en ca. 60 m² magazijn in het achterhuis. De winkelruimte heeft een strakke uitstraling d.m.v. het hoge plafond en de nette vloer. Aan de achterzijde van de winkel bevindt zich een keukenruimte met toilet. In deze ruimte is de trap gelegen die naar de opslagruimte gaat. Verder beschikt het pand over energielabel A+++ (geldig tot en met 20 oktober 2032).

LOCATIE
De Brandstraat is een winkelstraat in het kernwinkelgebied van de binnenstad van Sittard. De centrale ligging trekt veel winkelend publiek. In de directe omgeving zijn diverse detailketens gelegen zoals Jamin, AMAC store, Hunkemöller, Xenos etc. Het pand ligt op loopafstand van het station.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Centrum Sittard'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Centrum', dit betekent dat het pand een ruime bestemmingsmogelijkheid heeft. Het object is o.a. bestemd voor detailhandel, kantoorgebruik en consumentverzorgende dienstverlening. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, verwijzen wij naar de website van ruimtelijkeplannen.

PARKEERGELEGENHEID
Er kan betaald geparkeerd worden in de directe omgeving bij de Oda-parking en de parkeergarage onder de Ligne. Ook is het mogelijk om op loopafstand gratis te parkeren in de omliggende woonwijken.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

CONTACT
Om de privacy van onze opdrachtgever zo goed mogelijk te waarborgen dient u bij interesse contact op te nemen met het kantoor van Royworks T 046-4233961 E bog@royworks.nl.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 403
Vraagprijs € 425.000,- k.k.
Status Nieuw in verkoop
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 3 april 2024
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1870
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 313 m²
VVO 310 m²
In units vanaf 310 m²
Verkoopoppervlakte 250 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Energieverbruik
Energielabel A+++
Kadastrale gegevens
Sittard-Geleen F 2516 Sittard-Geleen F 2516
Perceeloppervlakte 313 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Kaart

Sluiten

Recent bekeken