Limbrichterstraat_16-18.jpg Limbrichterstraat_16-16.jpg Limbrichterstraat_16-13.jpg Limbrichterstraat_16-14.jpg Limbrichterstraat_16-4.jpg Limbrichterstraat_16-1.jpg Limbrichterstraat_16-2.jpg Limbrichterstraat_16-3.jpg Limbrichterstraat_16-6.jpg Limbrichterstraat_16-7.jpg Limbrichterstraat_16-8.jpg Limbrichterstraat_16-10.jpg Limbrichterstraat_16-9.jpg Limbrichterstraat_16-12.jpg PHOTO-2023-11-17-15-49-48.jpg Limbrichterstraat_16-17.jpg
Limbrichterstraat_16-18.jpg
Limbrichterstraat_16-16.jpg
Limbrichterstraat_16-13.jpg
Limbrichterstraat_16-14.jpg
Verkocht

Verkocht: Limbrichterstraat 16, 6131 EC Sittard

€ 349.000,- k.k.
Type object Winkelruimte
Totale VVO 238 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 60 m²
In units vanaf 238 m²
Status Verkocht

Beschrijving

OBJECT - UNIEKE VOORGEVEL MET HOGE RAMEN EN VEEL ETALAGEMOGELIJKHEDEN
Zeer representatief winkelpand verdeeld over 6 verdiepingen op steenworp afstand van de gezellige Sittardse markt. Het totale object bestaat uit ca. 238 m² en de verkoopoppervlakte is ca. 110 m² (begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping). De winkelruimte beschikt over een frontbreedte van ca. 6 meter. Op de derde etage bevindt zich de personeelsruimte (keuken en toilet) en opslagruimte. Verder worden de zolder en kelder momenteel ook gebruikt ten behoeve van opslag.

LOCATIE
Gemeente Sittard-Geleen is met ruim 93.000 inwoners een van de grootste steden van Limburg. De gemeente bestaat uit totaal 13 kernen, waarvan Sittard en Geleen de grootste vormen. De ontsluiting van Sittard is uitstekend te noemen. Duitsland en België zijn gelegen op steenworp afstand. Inwoners van beide landen weten het centrum van Sittard dan ook prima te vinden. De Limbrichterstraat is een winkelstraat in het kernwinkelgebied van de binnenstad van Sittard welke begint aan de Markt en reikt tot aan de Brandstraat. Voorts is een gemiddelde passante stroom van ca. 8.800 personen per dag.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Centrum Sittard'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Centrum'. De volgende invullingen zijn toegestaan:
- horeca van categorie fastfoodservicesector winkelgebonden;
- detailhandel;
- ondersteunende horeca;
- ambulante detailhandel, voor zover bestaand;
- consumentverzorgende (ambachtelijke) dienstverlening;
- een kantoor.

Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, verwijzen wij naar de website van ruimtelijkeplannen.

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren vindt plaats in de openbare parkeergelegenheden om en nabij het centrum. Hier zijn onder andere een Q-park en een parkeergarage onder de Ligne.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 377
Vraagprijs € 349.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 20 november 2023
Laatste wijziging Woensdag 20 maart 2024
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1600
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 60 m²
VVO 238 m²
In units vanaf 238 m²
Verkoopoppervlakte 110 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Sittard-Geleen F 432
Perceeloppervlakte 60 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Kaart

Sluiten

Recent bekeken