Te koop: Valkstraat 14, 6135 GC Sittard

€ 1.850.000,- k.k.
Type object Kantoor
Totale VVO 2.561 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 4.790 m²
In units vanaf 2.561 m²

Beschrijving

OBJECT
STATIG KANTOORPAND - De locatie is in een carré-setting gebouwd met een binnentuin en heeft ca. 2.561 m² kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen. Er zijn rondom het pand ca. 40 parkeerplekken op het eigen terrein.

LOCATIE
Het kantoorobject is gelegen op Handelsterrein Bergerweg waar o.a. diverse commerciële bedrijven/zorginstellingen (SGL, Koraalgroep, JGZ) en scholengemeenschappen (De Mozaïek, ROC, Trevianum, nieuwbouw DaCapo college) gevestigd zijn. Op steenworp afstand ligt winkelcentrum Limbrichterveld en enkele autominuten verder is het centrum van Sittard gelegen.

BEREIKBAARHEID
Dit object is gesitueerd in de nabijheid van het centraal station van Sittard. Hier is eveneens een groot busstation gelegen. De Valkstraat grenst aan de Bergerweg, dé aanvoerroute richting de binnenstad van Sittard vanaf de A2. De Bergerweg loopt over in de N294, vanuit waar de A2/E25 bereikbaar is. Knooppunt Kerensheide ligt op ca. 5 autominuten van deze locatie. Steden als Heerlen, Maastricht en Roermond zijn allen vanuit deze locatie binnen 20 autominuten bereikbaar. Ook is het Belgische- en Duitse achterland snel te bereiken vanuit Sittard.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Voor de locatie geldt binnen het huidige bestemmingsplan Handelsterrein Bergerweg een enkelbestemming bedrijf met de functieaanduiding dienstverlening en bedrijf tot en met categorie 2. Voor verdere informatie omtrent het bestemmingsplan kunt u ruimtelijkeplannen.nl raadplegen of contact opnemen met ons kantoor.

KANTOORRUIMTE
Via de hoofdingang is de ontvangsthal bereikbaar. De ontvangsthal biedt toegang tot de patio, diverse kantoorruimtes en de tweede verdieping(trap en lift). Op de begane grond bevindt zich een kantine met aansluitend een vergaderruimte. Verder beschikt het pand over voldoende sanitaire voorzieningen op de begane grond en eerste verdieping.

PARKEERVOORZIENING
40 parkeerplekken op eigen omheinde en beklinkerde buitenterrein.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

VERKOOPINFORMATIE

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

CONTACT
Om de privacy van onze opdrachtgever zo goed mogelijk te waarborgen dient u bij interesse contact op te nemen met het kantoor van Royworks T 046-4233961 E bog@royworks.nl.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 358
Vraagprijs € 1.850.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 16 augustus 2023
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1993
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 4.790 m²
VVO 2.561 m²
In units vanaf 2.561 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Locatie
Ligging In woonwijk
Lokale voorzieningen Bank op 0 meter tot 500 meter
Recreatie op 0 meter tot 500 meter
Restaurant op 0 meter tot 500 meter
Winkel op 0 meter tot 500 meter
Bereikbaarheid Afrit van de snelweg op 5000 meter tot 10000000 meter
Treinstation op 1000 meter tot 1500 meter
Bushalte op 0 meter tot 500 meter
Energieverbruik
Energielabel B
Kadastrale gegevens
Sittard L 633 Sittard L 633
Perceeloppervlakte 4.790 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Kaart

Sluiten

Recent bekeken