Dorpstraat 01.JPG Dorpstraat 04.JPG Dorpstraat 05.JPG Dorpstraat 02.JPG Dorpstraat 03.JPG Dorpstraat 06.JPG Dorpstraat 07.JPG Dorpstraat 08.JPG
Dorpstraat 01.JPG
Dorpstraat 04.JPG
Dorpstraat 05.JPG
Dorpstraat 02.JPG

Te koop: Dorpstraat, 6438 JW Oirsbeek

€ 195.000,- k.k.
Type object Bouwgrond
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 905 m²

Beschrijving

Bouwgrond te koop: Mooie bouwkavel (905 m2) aan de Dorpstraat te Oirsbeek.

Locatie:
Deze royale bouwkavel zijn gelegen aan de Dorpstraat te Oirsbeek.
Deze rustige en prettige woonomgeving bevindt zich midden in de dorpskern van Oirsbeek, nabij alle voorzieningen. In de directe nabijheid bevinden zich o.a. een supermarkt, basisschool en lijnbusverbinding.

Maatvoering:
Oppervlakte perceel: 905 m2
Frontbreedte: ca. 15 meter
Diepte: ca. 60 meter

Bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan "Kernen Schinnen" is van toepassing.
De architect dient zich bij het ontwerpen van de woning te houden aan het bestemmingsplan. Informatie over dit bestemmingsplan is verkrijgbaar via de website omgevingswet.overheid.nl. Het gehele bestemmingsplan ligt tevens ter inzage bij de Gemeente Beekdaelen.

Bodeminformatie:
Er heeft in 2023 een verkennend bodemonderzoek (inclusief PFAS-onderzoek) plaatsgevonden. Op basis van de resultaten van onderhavig verkennend bodemonderzoek wordt geconcludeerd dat de vastgestelde kwaliteitsklasse geen belemmering vormt voor de voorgenomen (bouw)activiteiten op de locatie.

Verkoopinformatie:
Deze verkoopinformatie is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Verkoper en verkopend makelaar kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. De eventuele plattegronden en vermelde maten en oppervlaktes zijn indicatief. Wij adviseren om informatie die voor u van wezenlijk belang is te (laten) controleren.

Schriftelijkheidsvereiste:
Een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak komt eerst tot stand zodra verkoper en koper de koopovereenkomst ondertekend hebben. Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen, zullen partijen jegens elkaar geen verplichtingen hebben.

Bankgarantie of waarborgsom:
Koper dient binnen één week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen bij de desbetreffende notaris. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom.

Overdrachtsbelasting:
Bij de eigendomsoverdracht van een registergoed is de koper overdrachtsbelasting verschuldigd. Deze overdrachtsbelasting maakt onderdeel uit van de zogenaamde "kosten koper" (k.k.). Het overdrachtsbelastingtarief is 2%, 10.4 % of - in sommige gevallen - een combinatie van beide tarieven.
Indien u een bestaande woning koopt die u voor langere tijd zelf gaat bewonen kunt u – onder bepaalde voorwaarden – de zogenaamde “startersvrijstelling” voor de overdrachtsbelasting krijgen.

Kijk voor meer informatie over overdrachtsbelasting en de verschillende tarieven op: belastingdienst.nl zoekwoord: overdrachtsbelasting.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 437
Vraagprijs € 195.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 28 februari 2024
Laatste wijziging Vrijdag 12 juli 2024
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 905 m²
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Beekdaelen C 2291
Perceeloppervlakte 905 m²
Omvang Geheel perceel

Kaart

Sluiten

Recent bekeken