1RVF_8861.jpg IMG_6156.jpg IMG_6149.jpg IMG_6155.jpg IMG_6157.jpg IMG_6154.jpg IMG_6153.jpg IMG_6152.jpg IMG_6150.jpg IMG_6164.jpg IMG_6165.jpg IMG_6159.jpg IMG_6161.jpg IMG_6158.jpg IMG_6163.jpg
1RVF_8861.jpg
IMG_6156.jpg
IMG_6149.jpg
IMG_6155.jpg

Te huur: Leyenbroekerweg 29, 6132 CA Sittard

€ 2.895,- /mnd
Type object Kantoor
In units vanaf 250 m²
Totale VVO 250 m²
Aanvaarding In overleg

Beschrijving

OBJECT
Ca. 250 m² turnkey representatieve kantoorruimte met 4 parkeerplaatsen, gelegen op goede locatie nabij centrum. Het object is enkele jaren geleden geheel gerenoveerd en v.v. airco, luchtventilatie, veel daglichttoetreding en pvc vloer. De kantoorruimte is verdeeld in een kantoortuin, 2 spreekkamers, 2 vergaderruimtes en een aparte ruimte op de eerste verdieping. In de kantoortuin bevindt zich de keuken v.v. koelkast met vriesvak, combi magnetron, vaatwasser en inductiekookplaat.

LOCATIE
De bereikbaarheid middels eigen vervoer is uitstekend. De Leyenbroekerweg heeft een goede ontsluiting met de A2 hetgeen betekent dat steden als Maastricht, Eindhoven, Antwerpen en Heerlen snel bereikbaar zijn. Ook de provinciale weg N276 is gelegen op enkele autominuten afstand. Het NS-treinstation van Sittard is op circa 15 loopminuten bereikbaar en diverse buslijnen stoppen direct nabij de kantoorruimte.

SERVICEKOSTEN (€ 100,00 per maand excl. BTW):
Alarm: doormelding en onderhoud;
Onderhoud installaties;
Onderhoud airco’s.

Overige kosten (voor rekening huurder):
Schoonmaak;
Glasbewassing binnen/ buiten;
BSGW deel huurder;
Vervanging airco’s/ vaatwasser/ koelkast;
Meubilair / inventaris.

PARKEREN
Voor het pand zijn 4 parkeerplaatsen beschikbaar. Verder bevinden zich in de directe omgeving meerdere (betaalde) parkeermogelijkheden. Het is tevens mogelijk om extra parkeerplaatsen erbij te huren op een naastgelegen perceel voor € 210,00 per maand excl. BTW.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

CONTACT
Om de privacy van onze opdrachtgever zo goed mogelijk te waarborgen dient u bij interesse contact op te nemen met het kantoor van Royworks T 046-4233961 E bog@royworks.nl.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 391
Huurprijs € 2.895,- per maand
Servicekosten € 150,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 22 januari 2024
Laatste wijziging Donderdag 13 juni 2024
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1970
Oppervlaktes en inhoud
VVO 250 m²
In units vanaf 250 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Energieverbruik
Energielabel A++

Kaart

Sluiten

Recent bekeken